- Home
-
Ons aanbod
- Vergader- en congresmogelijkheden
- Restaurants
- Teambuildings
- Hoe werkt het?
- Waarom in Oostende?
- Nieuws
- Vrijblijvend voorstel
Welkom in een biotoop van verfijning. Je geniet als gewaardeerde gast van verwennerij op hoog niveau. Van een pure keuken die bouwt op een fundering van authentieke smaken. Haut verbindt met omgeving en natuur. Met de rijkheid van de zee die ons gastronomisch repertoire stuurt.
In Haut overvalt je een bijna sacrale rust. Alsof al je zintuigen scherper werken en je de wereld vanuit een ander perspectief bekijkt. En dat mag je ook letterlijk nemen. Want culinair tafelen op honderd meter hoogte doe je niet elke dag. Sluit even je ogen en verbeeld je dat je een lift instapt. Die brengt je naar de achtentwintigste verdieping. De deuren schuiven langzaam open, een mystieke duisternis verwelkomt je …
Chef Dimitri Proost boetseert een vernieuwende kijk op gastronomie. Geïnspireerd door zijn liefde voor de zee omarmen zijn nieuwste creaties de essentie van smaak en eenvoud. Parallel hiermee valt de visie van Haut niet te vangen in een welomlijnd concept. Hij verkent de grenzen van creativiteit in zijn streven naar perfectie. Met de zee als continue metamorfose letterlijk voor ogen …
De filosofie van Haut zegt O! Van ontdekken, ongeëvenaard, oprecht, onderdompelen en onvergetelijk. Van jouw verwachtingen overstijgen. Je reis begint hier. Waar het hoogste smaakgenot hand in hand gaat met onuitwisbare herinneringen. Ontsnap aan het ongewone en raak de hemel aan.